Joulukuun käsityöt

Joulukuulle asetin suuret suunnitelmat. Isovanhemmat tulee ja minä linnottaudun pois näkyvistä. Ompelukone vain surraa kun ompelen ja illat istun sohvalla neulomassa. Toisin kävi ja meinasi alkaa hermostuttamaan kun mikään oma projekti ei ottanut oikein lähteäkseen käyntiin. Enkä edes voi syyttä muita kuin itseäni.
tammikuunkäsityö-4212
Lopulta kuitenkin puristin itselleni kolme mekkoa, paidan, lapselle housut, yhden verhon ja opettelin ihan uutta käsityömuotoa, mutta sitä ei voi laskea joulukuun aikana valmistuneisiin kun ei se ole vieläkään viimeistelty.

Ompelusten lisäksi tein kulhoja. Kulhoja, joihin olin 100% tyytyväinen, tuli uunista ulos pari. Lautasia tuli muutama. Kaikki itsetekemäni kulhot ovat käytössä, mutta toisista vain huokuu parempi henki kuin toisista. Tällä valmistumisvauhdilla tosin pitää alkaa miettimään kenelle niitä voisi lahjoittaa, kun kaapeissa ei ole tilaa. Toisaalta yksi tekemäni lautanen jo meni rikki, että eiköhän tässä tasoitus tapahdu ihan luonnollisella tavalla.

Tässä kohtaa vuotta on usko omaan tekemiseen kohdillaan. Huomaan päivittäin käyttäväni itse tehtyjä juttuja enemmän ja enemmän. Vielä on paljon opittavaa, mutta niin on paljon ideoitakin. Vähemmän tulee käytyä kaupoissa kun lähes aina tulee olo, että tämmöisen nyt tekisi hetkessä itsekin kun hetken ehtisi ihmettelemään. Yritän siis löytää näitä ihmettelyn hetkiä enemmän tänä vuonna.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s